Stenen voor een nieuw voorterrein

Stenen voor een nieuw voorterrein

De plannen voor herinrichting van de omgeving van molen De Nijverheid in Stramproy krijgen hun definitieve vorm. Op 21 september wordt het startsein voor het karwei definitief gegeven. Maar ook voor die datum wordt er al het nodige werk verzet. Zo zijn deze week de nieuwe maaskeien die straks het voorterrein zullen sieren, besteld. En ook de bestelling voor het nieuwe, door Mols geleverde, hekwerk rond het terrein is de deur uit. Binnenkort moet begonnen worden met het leegruimen van het gebied en het rooien van al het groenmateriaal dat we in de nieuwe opzet van de buurtmolentuin gaan hergebruiken. Werk aan de winkel dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.