Fiets4Daagse en de molens

Fiets4Daagse en de molens

Na onze geslaagde samenwerking met de organisatie van Fiets4Daagse De Peel in 2012, doen we als Molenstichting ook dit jaar weer mee. Op twee dagen, de donderdag 4 juli en de afsluitende vrijdag, 5 juli, voert de route van de deelnemers langs een van onze molens. De molenaars zullen dan zorgen dat de molen draait en deelnemers aan de vierdaagse kunnen even bij de molens een rustpauze inlassen en de molen bekijken. Onze gastvrouwen en gastheren zullen u graag wat meer over de Weerter molens vertellen en u rondleiden.
Inschrijven voor de Fiets4Daagse De Peel vanuit Weert kan online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.