Molen De Windhond in Soest

Molen De Windhond in Soest

In de Molenaarskamer bij molen De Windhond in Soest werd vrijdag de voorjaarsvergadering van de Molenadviesraad van vereniging De Hollandsche Molen gehouden. Molenstichting Weerterland heeft zitting in deze adviesraad.
Belangrijke zaken als ontwikkelingen in subsidieland, provinciale en regionale verschillen in het toepassen van de (landelijke) subsidieregels, veiligheid en het molenbeleid kwamen aan de orde. Ook werd de Hollandsche Molen Academie geintroduceerd. Die gaat cursussen, expertmeetings, workshops en werkateliers organiseren. Alles bedoeld om de deskundigheid over alle thema’s die verband houden met het beheer en behoud van de molens te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.