Zilveren molenwiek voor Frits Weerts

De Zilveren Molenwiek, de onderscheiding waarmee Molenstichting Weerterland mensen met bijzondere verdiensten voor de Weerter molens eert, is toegekend aan Frits Weerts. De zilveren draagspeld, ontworpen door goudsmid Diana van der Linden uit Weert, werd tijdens de Sint Victor-viering van de Weerter molenstichting uitgereikt.

De draagspeld: De zilveren molenwiekDe Zilveren Molenwiek voor Frits Weerts

Frits Weerts is mede initiatiefnemer geweest tot de oprichting van de Molenstichting Weerterland. Daarnaast was hij jarenlang motor van de molenstichting. Tot zijn afscheid in mei 2011 was Frits Weerts bovendien enkele jaren voorzitter van de stichting. Hij zette zich bovendien binnen de Limburgse molenwereld extra in voor de regionale samenwerking en voor de versterking van de positie van de molens ook als toeristisch belangrijk kenmerk voor Midden-Limburg.

De Zilveren Molenwiek voor Frits Weerts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.