Sint Annamolen Keent als fotomodel

Vorig jaar hebben we als Molenstichting Weerterland volop en met veel plezier meegedaan aan NLDoet. Twee dagen lang hebben vrijwilligers stevig de handen uit de mouwen gestoken op de molen De Nijverheid en Sint Anna van Keent. Door NLDoet konden we, dank zij de inzet van een mooie groep vrijwilligers en dank zij de financiële ondersteuning van het Oranjefonds op deze twee molens klussen uitvoeren die anders mogelijk nog jaren was blijven liggen, 

Vandaag kregen we plotseling telefonisch het verzoek van het Oranjefonds, de landelijke organisatie achter NLDoet, of we als molenstichting willen meewerken aan een foto/mediacampagne van het Oranjefonds om Vrienden voor het Oranjefonds te werven.

Onze molen van Keent gaat in deze campagne, samen met enkele van de vrijwilligers die vorig jaar in Keent volop hebben meegewerkt bij het witten van de molen, model staan.
Een heel leuk verzoek dat ook voor onze molens in het Weerterland weer wat extra publiciteit en aandacht oplevert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.