Fotografeer de Weerter molens

De speciale fotowedstrijd die Molenstichting Weerterland deze zomer organiseert, begint te lopen. Er komen inmiddels al wat foto’s binnen. Prachtige foto’s van de Weerter molens zoals deze van Jos Hebben uit Altweerterheide. Meer weten over de wedstrijd of zelf meedoen? Kijk dan voor de verdere gegevens op: http://molensinweert.com/fotowedstrijd-zomer12/

Sint Annamolen Keent. Foto: Jos Hebben, Altweerterheide

De Weerter molens zijn dus het onderwerp van de wedstrijd. Dus fotografeer de molens van Keent, Boshoven, Hushoven, Laar, Swartbroek, Tungelroy of Stramproy op een verrassende manier. Maar u kunt ook een bezoek deze zomer aan een van de Weerter molens of een van de verschillende activiteiten bij de molens vastleggen. Of de (vrijwillige) molenaar bij zijn werk.

Alle inzendingen worden op de speciale pagina op deze site getoond. Na afsluiting van de inzendtermijn, eind september, worden de 3 mooiste en meest aansprekende foto’s uitgekozen. De makers van die foto’s zullen later dit jaar een rondvlucht boven het Weerter land en de Weerter molens krijgen aangeboden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.