Problemen met molenbiotoop

Update bericht molenbiotoop De Nijverheid van 16 juni:

Dan krijg je zo’n brief van de gemeente als antwoord op ons verzoek (zie bericht op 16 juni) om de toenemende biotoopproblemen bij de molen De Nijverheid aan te pakken in de geest van: “Jammer dat jullie vinden dat bomen in de weg staan en de werking van molens belemmeren.”
We vinden niet, het is gewoon een feit.
De brief gaat verder met de mededeling dat, mocht het ooit tot een besluit tot verplaatsen van enkele bomen komen, de voorbereidingen hiervoor minimaal 2 jaar zullen vergen.

Alsof ze willen zeggen: “Geef het maar op want wij hebben toch een veel langere adem.”

Waarvoor sluiten we een convenant molenbiotoop af als je als één van de partners vervolgens ieder verzoek om bij een van de molens de biotoop te verbeteren alles ter discussie wilt stellen, alle argumenten in twijfel trekt en van tafel wilt vegen en ieder negatief advies om iets binnen de biotopen van de molens te doen, naast je neerlegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.