Zoeken naar een nieuw logo

Molenstichting Weerterland hanteert al sedert de oprichting van de stichting een eigen logo. Strak, zakelijk met weinig of geen toeters en bellen. Nu zijn we op zoek naar een nieuw beeldmerk dat zich nadrukkelijk op de toekomst van onze molens richt.
Vooral in de eerste jaren van het bestaan van de stichting, de jaren van de restauratie van de molens, het maken van zakelijke afspraken met de gemeente over de molenbiotopen en het organiseren van de eigen stichting misschien een beeldmerkt dat wel bij de Molenstichting paste.

Logo van de Molenstichting Weerterland zoals dat nu wordt gebruikt

Nu de molenstichting in een nieuwe fase van het bestaan is aanbeland, de zakelijke afspraken met de gemeente zijn gemaakt, de molens zijn gerestaureerd, de financiën zijn redelijk geborgd en we werken continu aan het laten opleiden van een nieuwe generatie van vrijwillige molenaars, moet ook de molenstichting zich op nieuwe taken richten. De belangrijkste taak voor de stichting de komende jaren is het promoten van het Weerter molenbezit. Het toeristisch op de kaart zetten van het Weerterland als molenland dáár draait het de komende tijd nadrukkelijk om. Daarbij past in onze ogen ook een ander, nieuw, wat meer aansprekend, minder traditioneel beeldmerk.

Een mogelijk nieuw logo voor de molenstichting

Een logo dat flair, lef uitstraalt, vrolijk is, positief gestemd, meer gezelligheid biedt dan het zakelijk logo van dit moment. Een beeldmerkt met wat elan dat herkenbaar is. Kleurrijk zoals ook onze molens, onze molenaars en het hele Weerterland is.

Hierboven ziet u een voorbeeld van hoe zo’n nieuw logo er uit zou kunnen zien. Wilt u zelf graag eens de ontwerppen (of -computer) hanteren om een aansprekend logo voor de Molenstichting Weerterland te ontwerpen, dan ga uw gang. Wij zijn benieuwd. U weet wat de bedoeling is en we wachten uw reacties of ontwerpen met spanning af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.