Boek over 100-jarige Annamolen in aantocht

Begin oktober komt het boek uit over de geschiedenis van de 100-jarige Sint Annamolen van Keent. Daarin staan heel veel niet meer of tot nu toe onbekende feiten over de molen, de bouwer van de molen en de molenaars.
Ook is auteur Paul Lammeretz er na het nodige speurwerk in geslaagd de nabestaanden van bouwer Toon Timmermans te achterhalen en te spreken. Zij hadden nog veel oude stukken over de molen in hun bezit. En wat was de rol van de Annamolen tijdens de oorlogsjaren 1914-1918?
Binnenkort start de voor-intekeningen voor het boek.
Vandaag zijn een aantal organisatorische zaken voor dit project afgekaart en geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.