Jong geleerd is oud gedaan

Jong geleerd is oud gedaan. Dat is mogelijk wel van toepassing op de peuters en kleuters van een Weerter kinderdagverblijf die een bezoekje aan de Weerter Braderie brachten. Daarbij werd ook de opvallende windmolen bij de stand van de Molenstichting Weerterland bekeken.

Molenstichting Weerterland kijkt met tevredenheid terug op de Braderie in de Weerter binnenstad. Aan de Meikoel hadden we een informatiekraan waarbij het grote, door Sjors Adriaens gemaakte, schaalmodel van een stellingmolen de grote blikvanger was. Bezoekers aan de stand van MsW werden uitgenodigd om te raden uit hoeveel onderdelen deze molen was opgebouwd.

Danique van de Kruijs uit Weert kwam daarbij met 995 onderdelen het dichtst in de buurt.  Zij wint een rondvlucht in een vliegtuig boven Weert en de Weerter molens. 

Ook kon de molenstichting een nieuwe molenvriend noteren, gaf een bezoeker te kennen als vrijwilliger mogelijk meer voor de Molenstichting te willen gaan doen en werden een aantal personen molenmaatje. En we kregen heel wat vragen over de doelstellingen van de Molenstichting. Al met al een zinvolle dag voor de Molenstichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.