Wie gaat de uitdaging aan?

Molenstichting Weerterland heeft zich aangemeld voor NLDoet. NLDoet is een landelijke actie samen met het Oranje fonds waarbij een aantal medewerkings van bedrijven, leden van een verenigingen of gewoon kameraden van een vriendenclub een of twee dagen de handen uit de mouwen steken en vrijwilligerswerk bij een vrijwilligersorganisatie doen. Een deel van de kosten bv voor het noodzakelijke materiaal wordt bekostigd door het Oranje Fonds.

Molenstichting Weerterland zoekt een groep van zo’n 10 vrijwilligers die op 16 en 17 maart 2012 de handen eens samen met de vrijwilligers van de Molenstichting Weerterland flink uit de mouwen willen steken. Wij willen beide dagen de binnenkant van de onderbouw van molen De Nijverheid in Stramproy en de steenzolder en meelzolder van molen Sint Anna van Keent witten. Een klus die normaal de vrijwilligers van de Molenstichting de nodige uren gaat kosten maar hier is zeker het bekende gezegde ‘vele handen maken licht werk’ van toepassing. En zo’n klus samen oppakken voor het goede doel is ook nog eens oergezellig.

Dus wie gaat de uitdaging aan en gaat met ons de entreeboog, het keukentje en de kazemat van De Nijverheid witten en de twee zolders van de Annamolen aan de Keenterstraat. De Molenstichting zorgt dat alle noodzakelijke materialen klaarstaan en zorgt ook voor de catering tussen de middag. En na afloop van de actie krijgt u van ons ook nog samen met uw groep een geleide rondleiding door de molen.

Met een groep van 10 collega’s van een bedrijf, vrienden van een kaart- of biljartclub, kennissen uit het café of leden van de sportclub moet dat toch een eitje zijn.

Laat het ons weten als u de uitdaging wilt aangaan. NLDoet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.