Molenmaatjes tijdens de Weerter braderie

Molenstichting Weerterland houdt tijdens de braderie van vrijdag 1 juli een speciale actie. Voor 5 euro kan iedereen molenmaatje worden. Als tegenprestatie ontvangt iedereen die tijdens de braderie molenmaatje wordt, een leuk aandenken: een opvallend Weerter molentje.

Word Molenmaatje en ontvang een molentje als aandenken

De kraam van Molenstichting Weerterland is tijdens de braderie te vinden op de Meikoel, de verbinding van de Markt naar de Nieuwe Markt.

Naast de actie voor molenmaatjes, houdt MsW ook een grote loterij. Wie juist raadt uit hoeveel onderdelen de modelmolen die naast de molenkraam van de Molenstichting staat, is opgebouwd of wie raadt hoe groot het zeil van een van de wieken van de Annamolen van Keent is, maakt kans op het winnen van een rondvlucht van bijna een uur boven Weert en de Weerter molens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.