Leerlingen Citaverde College fleuren Annamolen op

Lenteboeket

Molendag=Moederdag=Bloemendag. Vier leerlingen van het Citaverde College uit Nederweert geven hieraan een speciale invulling. Zij exposeren bloemschikwerk met lentebloemen tijdens de Nationale Molendagen in de Sint Annamolen aan de Keenterstraat 1 in Weert op zaterdag en zondag 13 en 14 mei.

De 4 leerlingen zijn Isa van Hunsel, Lotte Postma, Mandy de Bruin en Lara Meulenbroeks. In de molen zijn op zaterdag van 10 tot 17 uur en op zondag van 11 tot 17 uur diverse kleinere lenteboeketten en een groter bloemstuk te bewonderen. De werkstukken zijn ook te koop. De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van het volgende bloemschikmateriaal voor de leerlingen 

Deze expositie is het eerste resultaat van de samenwerking tussen het Citaverde College Nederweert en Molenstichting Weerterland bij de Sint Annamolen Keent. Het project wordt begeleid door docente Famke Weerts docent Biologie, Projecten, Loopbaan oriëntatie en Begeleiding