Lente op de molens

Volop bloeiende bollen op de molenberg

Veel automobilisten, fietsers en wandelaars zijn de afgelopen dagen bij de Sint Annamolen aan de Keenterstraat even gestopt om van de kleurenpracht van de honderden bolen op de molenberg te genieten.

De bollen die afgelopen herfst zijn gepoot, tulpen, krokussen, narcissen, hyacinten, staan momenteel in volle bloei en zorgen voor een kleurrijk beeld. Ook grijpen mensen naar het fototoestel om deze volop bloeiende molenberg op de gevoelige plaat vast te leggen. Vooral de foto’s van de molen gemaakt door weerfotograaf Jos Hebben hebben daarbij inmiddels de weerberichten van de verschillende TV zenders, provinciaal en landelijk, gehaald. Al met al mooie Weert Promotion en prima reklame voor het Weerterland en Kempen~Broek als molenland.