Fleurig begin van nieuw molenjaar

Uitbundige bloeiende narcissen

Vorig najaar werden vele honderen bloembollen in de molenbergen in Weert, Tungelroy en Stramproy gepoot. Nu de lente goed in het land is, zorgen de Narcissen, Hyacinten. Tulpen en Krokussen voor fleurige en kleurrijke molenbergen. Een lust voor het oog. Het signaal ook voor een nieuw molenseizoen met vele activiteiten op de vier molens in Weert-Keent, Tungelroy en Stramproy.

Het inofficiële startsein van molenjaar 2017 wordt op zondag 2 april om 13.30 uur gegeven op de Sint Annamolen aan de Keenterstraat tijdens de eerste molenzondagmiddag van het nieuwe molenseizoen. Iedere eerste zondagmiddag van de maand (tot en met oktober) is de Annamolen ‘s middags geopend en zijn er verschillende leuke activiteiten in de molen. Zo kunnen kinderen komen knutselen (een molentje bouwen), molenkleurplaten kleuren en vooral natuurlijk paaseieren komen verven. 

Bovendien is in het komend molenseizoen op woensdagmiddag altijd minstens één molen geopend en te bezoeken. Ook op zaterdagmorgen en/of -middag is er steeds minstens één molen geopend. Via de agenda op deze website kunt u zien welke molen(s) wanneer geopend en te bezichtigen zijn. Kijk daarvoor op: Molenagenda: welke molen is geopend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.