Vier uw feestje samen met de molen(s)

Binnenkort wat speciaals te vieren?
Een jubileum, een speciale verjaardag of een ander feestje?
 
Dan krijgt u beslist vragen: “Waar kunnen we je blij mee maken?”
Van collega’s op het werk, vrienden uit de vereniging of van (verre) familieleden.
Dan is het een idee om het cadeau dat u krijgt, een speciale bestemming te geven.
Laat mensen een door u gekozen goed doel steunen. Als hun cadeau aan u.
Zoals Molenstichting Weerterland.
Dat kan heel makkelijk via Gefeliciteerd.nl.
Helemaal top is het dan om uw feestje bv op onze molen te vieren.
We willen u daar graag mee helpen.
Dus:
“Vier uw feestje met de molen(s).”
 
 
Hoe het werkt, leest u hieronder:
 

Gefeliciteerd.nl is een initiatief van Procurios. Procurios ontwikkelt multifunctionele software, onder andere voor goede doelen. Het bedrijf wil haar klanten nog verder ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het werven van fondsen. En om die reden is bij Procurios samen met GeefGratis het idee van Gefeliciteerd.nl gaan groeien.

Voor de jarige is het dan ook mogelijk om te kiezen uit de meer dan 3800 goede doelen die al zijn aangesloten bij Geef.nl om aan te doneren. Deze doelen kunnen gratis gebruik maken van deze internet diensten. 

De jarige laat zijn gasten weten via welke gepersonaliseerde feestpagina zij kunnen doneren. Denk aan: wimalex.gefeliciteerd.nl of Trix79.gefeliciteerd.nl. De gasten gaan naar deze pagina en maken hun donatie over aan het goede doel. Dus geen gedoe meer met enveloppen, geld tellen, rekeningnummer opzoeken. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel dat de jarige wilt steunen.

Net zoals bij Geef.nl wordt er maximaal 8% van de donatie ingehouden om onze kosten te dekken. Gefeliciteerd.nl is een stichting, dus we maken geen winst. Het geld dat we inhouden op de donatie is alleen bedoeld om bijvoorbeeld de kosten van de transactie te dekken, de accountant te betalen en de site te hosten.

De gebruikers kunnen kiezen om te betalen met iDeal en Paypal. De donaties komen eerst binnen op een daarvoor bedoelde rekening van Stichting Derdengelden GeefGratis. GeefGratis stort de donaties één keer per maand automatisch door aan het goede doel.

Bezoek voor meer informatie http://www.gefeliciteerd.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.