Weerter molenkalender voor vrijwilligers

De Weerter Molenkalender 2017

De Weerter Molenkalender 2017

Geen kerstpakket met wijn en etenswaren maar een heuse Weerter molenkalender die een heel molenjaar meegaat. Deze attentie had het bestuur van de Molenstichting Weerterland in deze laatste dagen van het molenjaar 2016 klaarliggen voor de molenvrijwilligers, relaties en enkele speciale molenvrienden of -vriendinnen.

Met de kalender, die deze dagen op bijna 50 adressen is bezorgd, wil het bestuur van de Molenstichting zijn waardering en dank uitspreken voor het vele werk dat onze vrijwilligers (molenaars, molengidsen, klussers en bestuursleden) ieder jaar opnieuw verzetten voor het behoud van ons bijzondere Weerter molenerfgoed. 

De foto’s die in de kalender gebruikt zijn, zijn van de hand van Jos Hebben, Marvin Wulms en Vincent van den Berg. Iedere windmolen en de watermolen heeft een eigen maand. 

Twaalf maanden in één oogopslag

Twaalf maanden in één oogopslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.