Geslaagd voor proefexamen

Paul Horstman

Paul Horstman

Paul Horstman is een van onze vrijwilligers die op verschillende manieren actief is binnen de molenstichting.

Paul was de afgelopen jaren als kartrekker van het project al heel nauw betrokken bij de introductie van het veiligheidsbeleid voor onze molens met het opstellen van de RI+E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) en vervolgens het vertalen van deze RI+E naar een concreet pakket van veiligheids-maatregelen en een stappenplan voor de uitvoering van die maatregelen. Vervolgens werd hij door het bestuur van de Molenstichting Weerterland gevraagd als vertrouwenspersoon veiligheid binnen de Molenstichting.

Daarnaast is Paul actief klussers en ook volgde hij de afgelopen twee jaren bij Jac Nijs op de Nijverheid de opleiding tot vrijwillig molenaar. Inmiddels heeft Paul op zaterdag 10 december het proefexamen met goed gevolg afgelegd en gaat hij nu komend voorjaar op voor het examen vrijwillig molenaar van De Hollandsche Molen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.