VVV medewerkers op molenbezoek

Rondleiding in de molen

Rondleiding in de molen

Medewerkers van de VVV kantoren/agentschappen van Roermond, Thorn en Weert hebben een bezoek gebracht aan de Sint Annamolen van Keent in Weert. De toeristische medewerkers waren voor het bezoek uitgenodigd door Molenstichting Weerterland. De Weerter molenstichting wil de banden met het toeristisch bedrijfsleven en met de toeristische organisaties nauwer aanhalen en nog meer op nauwe samenwerking inzetten. Daarvoor is het in de ogen van de molenstichting ook logisch dat je elkaar beter leert kennen.

Toeristen, vakantiegangers en dagjesmensen maken heel vaak het eerst met een regio kennis via het VVV kantoor en de medewerkers van de VVV organisatie. In deze streek de VVV Midden-Limburg. Daarom vindt de molenstichting het nodig en zinvol om juist ook met de medewerkers van de VVV een goed contact te hebben. Daarbij hoort ook dat de VVV medewerkers ‘wat meer over de molens weten’ om zo hun klanten op een correcte en zinvolle wijze te kunnen informeren en adviseren.

Bij de kennismaking werden de Molenstichting Weerterland en het Molennetwerk Kempen~Broek aan de VVV medewerkers gepresenteerd. Daarnaast was er uitgebreid tijd voor een actieve verkenning van de molen. Uiteraard hoorde daar ook bij dat de VVV medewerkers ook eens zelf wat werkzaamheden, die de molenaars normaal moeten verrichten, mochten uitproberen.

Zeil voorleggen en touwen en lijnen knopen

Zeil voorleggen en touwen en lijnen knopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.