Een belangrijke brief

Een belangrijke brief

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag viel hij op de deurmat. De brief waarin het Weerter college van Burgemeester en wethouders officieel aan de Molenstichting Weerterland meedelen dat verkoop van de 4 gemeentelijke molens van de baan is.
Een brief aan de Stichting die niet zomaar in het archief mag verdwijnen maar die het waard is om in te lijsten!

In de brief deelt het Weerter stadsbestuur niet enkel mee dat een eventuele verkoop van de molens niet meer aan de orde is. Ook wordt terecht geconstateerd dat de molens in Weert zich in een groeiend draagvlak mogen verheugen. En dat dit mede een direct gevolg is van de ontplooide activiteiten en de inzet van alle vrijwilligers die bij de Molenstichting Weerterland betrokken zijn.

Wij zijn dan ook erg verheugd vooral met de afsluitende zin: Graag blijven wij met uw stichting en de Molenstichting Limburg samenwerken in het belang van de molens. Een samenwerking waarvoor wij als Molenstichting Weerterland voor de volle honderd procent open staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.