Nieuw molenaarsteam in Tungelroy

Een nieuwe ploeg molenaars in Tungelroy

Een nieuwe ploeg molenaars in Tungelroy

Mark Joosten (l), Frank Oosterhuis (m) en Rene Luys (r) vormen het nieuwe molenaarsteam van molen Sint Anna in Tungelroy. Frank draait en maalt al enkele jaren op de Tungelroyse molen. Hij krijgt nu twee nieuwe collega’s: Mark Joosten, die recent voor zijn molenaarsexamen is geslaagd en René Luys, die dit voorjaar het molenaarsexamen met goed gevolg heeft afgelegd. Het drietal gaat met veel elan aan de slag en zal de molen van Tungelroy weer regelmatig laten draaien. Na de jaarwisseling komt er een kennismakingsmiddag of -avond met de nieuwe molenaars voor de bewoners van Tungelroy. Heeft u als inwoner van Tungelroy interesse om u ook voor de molen van Tungelroy in te zetten, neem dan eens met dit drietal of met Molenstichting Weerterland contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.