Geslaagde MolenMarathon Drejje van Drej wis Drej

13483261_10154240868713965_8532586629027745592_o

De Molenmarathon Drejje van Drej wis Drej kende een succesvol verloop.

In de 24 uur dat we draaiden ten bate van Stichting OntspanWater maakte de molen (mede door wat tegenvallende weersomstandigheden met enkele onweersbuien maar ook een lange nachtelijke periode van windstilte) ‘slechts’ 4.289 omwentelingen van de bovenas.

De financiële opbrengst van de actie uit sponsoring (materieel of financieel), loterij, voorspellen van het aantal omwentelingen, entree kofferbakverkoop, Rondje Rond de Molen, rondleidingen, BBQ en andere bijdragen bedroeg € 1.150 .

Wij bedanken iedereen die op zijn of haar manier als sponsor, sympathisant, vrijwilliger, medewerker, artiest, leverancier van goederen, dansten of materialen, grondeigenaar, buur van de molen of als bezoeker aan het slagen van deze actie heeft bijgedragen.

Opening door de wethouders Gabriels en Sterk

Opening door de wethouders Gabriels en Sterk

Erg geslaagde optredens zoals van Von&Ome Wullum

Erg geslaagde optredens zoals van Von&Ome Wullum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.