Molenkaart voor GrensPark Kempen~Broek

Concept voor Kempen~Broek molenkaart

Concept voor Kempen~Broek molenkaart

Vandaag hebben we binnen de werkgroep Molennetwerk Kempen~Broek zeer intensief overleg gevoerd over de nieuwe Kempen~Broek molenkaart. De kaart zal alle windmolens en watermolens binnen het gebied van GrensPark Kempen~Broek alsmede een aantal wind- en watermolens net langs de grenzen van het GrensPark gaat bevatten. Dan hebben we het over niet minder dan 43 wind- en watermolen.
Deze grote vouwkaart begint nu zijn definitieve vorm aan te nemen. De inhoud is bepaald, er zijn afspraken gemaakt over het soort moleninformatie en het fotomateriaal dat wordt opgenomen en de eerste definitieve ideeën over vormgeving en lay-out zijn vastgelegd.
Het uiteindelijke resultaat moet in maart volgend jaar bij alle Kempen~Broek poorten, onthaalpunten en bij de VVV kantoren en de molens in het gebied liggen. Bovendien krijgt iedereen die de nieuwe grensoverschrijdende GrensPark Kempen~Broek fietskaart met knooppuntensysteem koopt, de molenkaart er als gratis extra bijlage bij. De GrensPark Kempen~Broek molenkaart wordt het eerste tastbare bewijs van de samenwerking die een aantal molenaars, molenorganisaties, gemeenten, VVV’s, toeristische diensten samen met de projectorganisatie van GrensPark Kempen~Broek zijn aangegaan in het Molennetwerk Kempen~Broek. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.