Molen in de media

Bij RTL Weert met Helga van Leur

Bij RTL Weert met Helga van Leur

Het leden-magazine van de Rabobank

Het leden-magazine van de Rabobank

Twee keer deze week aandacht voor de molens in het Weerterland. In het leden-magazine Dichterbij van de Rabobank stond de Sint Annamolen van Keent trots op de achterflap. De leden van de Rabobank vinden bovendien wat informatie over de Molenstichting en onze activiteiten bij de foto.

De Weerter weerfotograaf Jos Hebben zorgde bovendien deze week met een prachtige foto van de Annamolen met korenbloemen en klaprozen ook voor aandacht en een leuke foto bij het weerbericht van RTL. Foto’s van Jos Hebben en van Marvin Wulms, die andere Weerter Instagram-fotograaf zijn in september tijdens Open Monumentendag op de Sint Annamolen te bewonderen. Jos en Marvin vertalen dan, ieder op hun eigen manier, het thema van Monumentendagen Iconen en Symbolen in relatie tot de molens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.