Kofferbakverkoop tijdens molenmarathon

kofferbak bij molen

Vrijwillige molenaars van Molenstichting Weerterland gaan in het weekeinde van 25/26 juni 2016 een etmaal lang draaien op de Sint Annamolen aan de Keenterstraat in Weert. De 24 uurs molenmarathon kreeg de naam mee: Drejje van Drej wis Drej.

Met deze draaimarathon willen de vrijwillige molenaars geld inzamelen voor de Stichting OntspanWater. Deze stichting streeft naar de exploitatie in Weert van een 34 graden zwemvoorzieningen ten behoeve van mensen die aan verschillende spierziekten lijden.

Tijdens de molenmarathon worden er op zaterdag en zondag tussen 15 en 15 uur verschillende activiteiten bij de Annamolen georganiseerd. Een van die activiteiten is een kofferbakverkoop op zondag 26 juni tussen 09.00 en 15.00 uur op het terrein van de paardenstallen van Hermanns direct tegenover de Sint Annamolen. Gelijktijdig haakt Buurtvereniging Molenhoek op de molenmarathon en kofferbakverkoop in met de organisatie van een buurtkleedjesmarkt tegenover de molen voor leden van de buurtvereniging en buurtbewoners. Aanmelden voor de buurtmarkt gaat via de buurtvereniging De Molenhoek.

Inschrijven voor de kofferbakverkoop is vanaf nu mogelijk via de speciale website over de MolenMarathon: www.molenmarathon.wordpress.com/kofferbakverkoop .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.