Sint Jan lepeltje

Vastleggen in volledig scherm 26-5-2016 194113.bmp

Soms zijn er van de kleine ontdekkingen waar je gewoon blij van wordt. Zoals vandaag toen Frans Verhaag uit Stramproy ons verblijdde met een foto van een oud Sint Jans lepeltje. Vermoedelijk ergens uit de zestiger jaren van de vorige eeuw. De afbeelding laat de Sint Jansmolen in Stramproy zien.

Weet iemand ons wat meer over dit lepeltje te vertellen of is er misschien nog iemand die ergens ook een exemplaar heeft liggen en die denkt: “Ik doe er de molenstichting een plezier mee.” Dan geven wij het een leuk plekje in de molen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.