Steun voor filmproject

Penningmeester Frans Driessens neemt de cheque in ontvangst

Penningmeester Frans Driessens neemt de cheque in ontvangst

Het bestuur van de Molenstichting Weerterland was vanmiddag uitgenodigd voor een kleine informele bijeenkomst bij Punt.Welzijn. Daar werden aan drie organisaties, naast de molenstichting ook de Orgelkring Weert en Zij-Actief Tungelroy, cheques uitgereikt van het Samenfonds0495.
Als Molenstichting Weerterland werden we verblijd met een cheque van 1.500 € voor ons op de jeugd gericht filmproject dat we op stapel hebben staan. Door middel van een pakkende, snelle film over de molens willen we jongeren aan te gaan spreken en  interesseren voor de molens. De film Molens zijn Beweging, moet duidelijk maken dat molens helemaal van deze tijd zijn. Molens zijn duurzaamheid, gezonde voeding, weer, techniek, ontmoetingen en toerisme. Niets dus wat saai, van vroeger of zwaar, vuil en lastig is. De film is straks te zien in de molens maar ook bij lezingen van de molenstichting, tijdens evenementen als een braderie of beurs en bij andere activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.