Knutselen, bakken en oude auto’s bekijken

Bakker Jo Roelofsen bakt weer volop in de molen

Bakker Jo Roelofsen bakt weer volop in de molen

Knutselen, bakken en oude MG’s bekijken op de Annamolen Keent. De molenzondagmiddag op de eerste zondag van mei staat boordevol leuke activiteiten.
knutselen2Volgende week zondag, 1 mei, organiseert de Molenstichting Weerterland een knutsel-, kleur- plak- en doemiddag en bakmiddag voor kinderen op de Sint Annamolen van Keent.
Samen met de molengidsen kunnen jullie een molentje bouwen uit eenvoudige middelen.
De knutselmiddag begint om 13.30 uur. Brengen jullie wel drie kokertjes van rollen toiletpapier mee of een koker van een keukenrol?
Ook is bakker Jo Roelofsen op de molen present om met de kinderen molenkoekjes en andere lekkernijen te bakken. Dus de heerlijke geur van versgebakken koekjes en wafels valt ook weer op te snuiven in de molen. En natuurlijk zijn de verse lekkernijen te koop.
En voor de vaders of opa’s is er volgende week zondag ook wat te doen. Volgende week zondag kunt u ‘s middags bij de molen naar hartenlust genieten van heel mooie oude MG’s die allemaal bij de molen even moeten stoppen. Kortom: dat wordt op 1 mei een gezellige en gevarieerde molenzondagmiddag op de Annamolen van Keent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.