TukTuk Molentocht

TukTuk Molentocht

TukTuk Molentocht

Zondagmorgen stond de poort van de Sint Annamolen Keent uitnodigend open voor de deelnemers aan een familie-molentocht in een carbrio TukTuk van Hoeve SamSam uit Nederweert. De familie die deze tocht  met zeven cabrio TukTuk’s deze zondagmochtend had geboekt, wilde ook een molenbezichtiging meemaken. Dus stonden de vrijwillige molenaars en de molengidsen bij de Sint Anna Keent klaar om het gezelschap van ruim dertig personen te ontvangen en door de molen rond te leiden. In samenwerking met Hoeve SamSam is het altijd mogelijk een molenbezichtingen bij een TukTuk molentocht te regelen. De molentocht voert door het uitgestrekte buitengebied van Nederweert en Weert en brengt de deelnemers, via een mooie route door het groene buitengebied, via Laar, Roeven, Swartbroek, Tungelroy en Keent langs een aantal windmolens, een waterkrachtcentrale en enkele mooie monumenten in het landschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.