Rabobank Samen Sterker

Rabobank Samen Sterker.

Stem óók in 2017 op een project van Molenstichting Weerterland!

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor meer dan € 100.000,- beschikbaar. Ook Molenstichting Weerterland doet mee!

Stemmen
Door uw stem kan Molenstichting Weerterland haar doelen realiseren! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen tussen 3 en 21 oktober vijf stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club, uitbrengen op hun favoriete clubs. Samen verdelen zij dan € 110.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook? Als lid van de Rabobank Weerterland en Cranendonck heeft u van de Rabobank hierover een brief ontvangen.

Het is voor Molenstichting Weerterland belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. 

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.
Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert

Kom in actie en beslis later dit jaar als lid van de Rabobank mee en help onze Molenstichting bij het realiseren van de wens een kweernsteen aan te schaffen

Alvast bedankt voor uw steun!
Met vriendelijke groet,

Molenstichting Weerterland

 

Waar willen wij het geld voor gebruiken?

 We willen graag een kweernsteen aanschaffen en in de molen plaatsen.

Dat is een kleine, eenvoudige molensteen die met handkracht bediend wordt. 

Door zo’n steen kunnen we kinderen (maar ook oudere bezoekers) zelf laten ervaren hoeveel spierkracht er nodig is om een hoeveelheid graan te malen.

Met de aanschaf van de kweern en het veilig en juist plaatsen van de steen zodat die voor uitleg en educatieve doelen goed gebruikt kan worden, is een bedrag van ongeveer € 750,– gemoeid. Helpt u ons mee? 

Kweernsteen

 

Wat deden we tot nu toe met uw Samen Sterker steun?

In 2016/2017 hebben we de steun van Samen Sterker gebruikt voor voorzieningen voor ons bijenproject en de molentuin. Voor uw steun in voorgaande jaren hebben wij in 2015/2016 de bewegwijzering naar de molens Sint Anna Keent, Sint Anna Tungelroy en Sint Jan Stramproy en De Nijverheid in Stramproy aanzienlijk kunnen verbeteren. In 2014 werden bij twee molens informatiekasten geplaatst met het Samen Sterker geld. 

Wegwijzers naar de molens geplaatst

Wegwijzers naar de molens geplaatst

Twee vitrinekasten bij de molens geplaatst

Twee vitrinekasten bij de molens geplaatst

Mogen wij voor de molens óók op een of twee van uw stemmen rekenen?

Bij voorbaat onze welgemeende dank !