Wie kan onze folder vertalen?

#Durftevragen

Vastleggen in volledig scherm 12-6-2015 114614.bmpWe hebben als Molenstichting Weerterland een leuke en informatieve folder over het Weerterland als Molenland. Deze folder is dit jaar op grote schaal verspreid via campings, bungalowparken, B&B’s, kampeerboerderijen en andere toeristische locaties en attractiepunten.
Voor het nieuwe molenseizoen 2016 zouden we deze folder ook beschikbaar willen stellen aan onze buitenlandse gasten. Uit de ervaringen van dit jaar merken we dat dat  er steeds meer in Weert, het Weerterland en Kempen~Broek worden.

Daarom zoeken we een of enkele vrijwilligers die deze folders voor ons in het Engels, Duits en Frans willen vertalen. Wie zegt er: “Leuk dat willen we graag voor jullie doen.”  Het is de bedoeling dat de folders in april 2016 beschikbaar zijn. 

Wilt u ons helpen, stuur ons dat een mailtje aan: voorzitter@molensinweert.nl

 

2 reacties op “Wie kan onze folder vertalen?

 1. Ik kan de folder in het Duits vertalen.
  Evt. kan ik jullie in contact brengen met iemand die Chinees kan vertalen.

 2. Hoi Mathilde,
  Dank voor je aanbod.
  We hebben inmiddels de vertalingen in het Frans, Engels en Duits geregeld.
  Voor het Chinees zijn we zeker geïnteresseerd.

  Vincent van den Berg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *