Goede berichten

Goede berichten

We kunnen positief nieuws melden over het project met de molentuin rond molen De Nijverheid in Stramproy. Door een toezegging van de ANWB is het minimale subsidiebedrag noodzakelijk om het project financieel verantwoord te kunnen realiseren, vrijwel gehaald. Alle verdere hulp, financieel, materieel en personeel, is natuurlijk van harte welkom en hard nodig. Maar we streven er nu naar met het karwei te starten op Burendag 20 september.

Één reactie op “Goede berichten

  1. Inmiddels hebben we ook van het Oranjefonds bericht dat we voor dit project een mooie subsidie krijgen. Hierdoor is de financiering van de plannen nu geregeld en kunnen we aan het werk. Start wordt zaterdag 21 september, Burendag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *