Veel aandacht voor de jeugd

Het bestuur van de Molenstichting Weerterland heeft vandaag vergaderd en daarbij een heel aantal actuele onderwerpen doorgesproken.

De agenda voor de komende maanden blijkt behoorlijk gevuld te zijn. van deelname aan de grote braderie op vrijdag 1 juli in de binnenstad van Weert tot het participeren in de Fiets4Daagse De Peel waarbij de deelnemers op donderdag 14 juli langs molen De Nijverheid komen en deze molen kunnen bezoeken. Maar voor 14 juli staat nog het bezoek van 80 schoolkinderen op 8 juli aan de Sint Annamolen in Tungelroy op de agenda.

Schoolkinderen bekijken een videofiilm over de molens

De jeugd krijgt, terecht, veel aandacht van de Molenstichting. In de zomervakantieweken organiseren we zo 6 ochtenden of middagen op een van onze molens speciaal voor de schooljeugd die in eigen stad of streek vakantie viert. En op vrijdag 9 september zetten we molen Sint Anna in keent open voor 50 schoolkinderen ivm de speciale Open Monumenten Jongerendag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *